MENU HEUVELFLANK 2018

Chef selectie

Menu aperitief, wijnen en waters inbegrepen € 85

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Sprankelende wijn uit Spanje “Cava “ ( 2de service) Traktatie van 3 amuses

Voorgerecht

Gerookte forel , gerookte paling, crème van basilicum, mayonaise van zongedroogde tomaat

Tussengerecht

Gebakken langoustines, Jus van bouillabaisse, Gedroogd buikspek

Zakkertje

Sorbet Gin &Tonic

Hoofdgerecht

Gebakken duifje (filet) uit Steenvoorde, kroketje van de bil, geconcentreerde jus(minikroketjes)

Dessert

Passievrucht, biscuit van amandelen, framboos en witte chocolade
Koffie met snoepgoed uit de kindertijd

 MENU ceder & baneberg 2018

€ 75 All in

Menu ceder

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Aperitief

Parelende wijn Blanc de Blancs Traktatie van 3 amuses

Koud voorgerecht

Krokantje met huis gerookte zalm, Gerookte forel , Crème van zongedroogde tomaatjes, olie van citroen gras

Warm voorgerecht

Gebakken pladijsfilet met een krokante korst van quinoa, Poeder van hazelnootboter, crème van rouille

Hoofdgerecht

Eendenborst , crème van gebakken Reinette, sausje van veenbesjes (mini-kroketjes )

Nagerecht

Passievrucht, biscuit van amandelen, framboos en witte chocolade
Koffie
€ 60 All in

Menu baneberg

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Aperitief

Parelende wijn Blanc de Blancs Traktatie van 3 amuses

Warm voorgerecht

Licht gerookte gebakken zalm, Tapiocaparels, Crème van tandoori en broccoli

Hoofdgerecht

Op lage temperatuur gegaarde filet van parelhoen ,opgevuld met zongedroogde tomaat en basilicum, (Mini-kroketjes)

Nagerecht

Passievrucht, biscuit van amandelen, framboos en witte chocolade
Koffie met snoepgoed uit de kindertijd

 MENU bistro

Menu

De kleuren van de winter 17 - € 40

Ganzenleverpastei, gerookte eendenborst,
crumble van peperkoek, gel van appel

***

Gebakken groenhals eend, Romig sausje van Armagnac, gebakken oesterzwam

***

Gazpacho van witte chocolade en kokos,
Frambozen sorbet

 

aan de kaart

Hartverwarmende soepen

Romig soepje van de dag

€ 5,00
met verse tuingroenten

Garnalensoepje

€ 8,00
op smaak gebracht met saffraan en cognac

Koude voorgerechten

Onze Huis gerookte zalm,

€ 14,00
gerookte mayonaise, crumble van peterselie, krokant

Onze Huis gerookte zalm ‘Klassiek’

€ 12,00
met toastje

Duo van ganzenleverpastei

€ 20,00
en eendenborst

Anguille fumée

€ 17,00
crème de betterave, crevettes grises

Warme voorgerechten

Sint-jakobsnootjes,

€ 25,00
crème van truffelaardappelen, gebakken beukenzwam
Selectie van de chef

Koningskrab

€ 30,00
Blanke botersaus

Huisgemaakte garnaalkroketjes

€ 15,00
recept volgens Chef Atillo Basso, Gefrituurde peterselie, Klein slaatje

Bladerdeeg gebakje

€ 12,00
Wijngaardslakjes , looksausje
Wenst u frietjes bij het voorgerecht + € 3,00
Voorgerechten in hoofdschotelportie (frietjes inclus.) + € 7,00

hoofdgerechten

Duifje uit Steenvoorde,

€ 26,00
geconcentreerde jus, Jonge groentjes

Eendenborst,

€ 24,00
Calvadossausje, Karamelappeltjes, krokant gebakken oesterzwam

Op lage temperatuur gegaarde Mechelse koekoek

€ 19,00
sausje van morieltjes

Ossenhaas Rossini,

€ 32,00
ganzenleverpastei, sausje van oude Porto

Geroosterde ossenhaas,

€ 27,00
bearnaise saus , warme groenten variatie
Selectie van de chef

Gegrilde côte à l’os

€ 25,00 (pp)
bearnaisesaus van de chef, Warme groentevariatie

Steak Roomsaus met grove peper

€ 20,00
, Slaatje

Zaligheden uit de zee

Gebakken pladijs filet,

€ 24,00
korst van groene kruiden , risotto van akkerzwam, jus van eekhoorntjesbrood , emulsie van truffel

Stoofpotje met festijn van de vismijn

€ 21,00
Champagnesaus

Kinderen welkom in Landhuis Molenhof

In afwachting van de gerechtjes, kunnen de kinderen zich amuseren in de speciaal voor hen ingerichte multimedia corner.
Wij serveren altijd verse frietjes. M.a.w. wij schillen en snijden onze aardappelen zelf, en bakken ze af in plantaardige vloeibare olie. De meeste van onze hoofdschotels worden dan ook opgediend met deze typisch Belgische delicatesse .

Kom en geniet

 
We zijn open  op donderderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag.
Op maandag en dinsdag zijn we ook open voor groepen vanaf 25 personen
 
Bel ons reservatieteam  op 057 44 44 77 of contacteer ons door middel 
van de reservatie aanvraag.
Wij zullen uw vraag beantwoorden.