MENU ceder & baneberg 2020

€ 75 All in

Menu ceder

Aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Aperitief

Glaasje Blanc de Blancs(2de service) , 3 Amuses van de chef

Koud voorgerecht

Tartaar van huis gerookte zalm, mayonaise van basilicum, crème van avocado, zongedroogde tomaat

Warm voorgerecht

Zeebaars, crème van bloemkool, buikspek, grijze garnalen

Hoofdgerecht

Kalfstournedos, gerookte ganzenleverkrullen, sausje van oude porto

Nagerecht

Karamel, ijs van koffie, advocaat, schuim van Amaretto
(Wenst u taart of ijstaart ipv Ons huis gemaakt dessert dan rekenen we een supplement van €2,5 aan)
Koffie
€ 60 All in

Menu baneberg

Aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Aperitief

Glaasje Blanc de Blancs(2de service) , 3 Amuses van de chef

Warm voorgerecht

Dorade royale, crème van zwarte look, jus van kreeft en zachte kerrie

Sorbet

van bergamot

Hoofdgerecht

Kalfstournedos, gerookte ganzenleverkrullen, sausje van oude porto

Nagerecht

Karamel, ijs van koffie, advocaat, schuim van Amaretto
(Wenst u taart of ijstaart ipv ons huis gemaakt dessert dan rekenen we een supplement van €2,5 aan)
Koffie

Menu Heuvelflank

aperitief, wijnen en waters inbegrepen € 85
Uitsluitend per tafel te bestellen.

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Glaasje Blanc de Blancs(2de service ) , 3 Amuses van de chef

Voorgerecht

Frisse tartaar van huis gerookte heilbot en tonijn, humus van zongedroogde tomaat, soya en yuzu

Warm voorgerecht

Gebakken st jakobsnootjes, crème van pastinaak, gebrande prei

Zakkertje

Sorbet van bergamot (+€5)

Hoofdgerecht

Gebakken duifje (filet) uit Steenvoorde, kroketje van de bil, geconcentreerde jus(minikroketjes)
OF
Lamsnootje, jus van rozemarijn, crème van erwtjes (minikroketjes)
OF
Hertenkalf filet, sausje van veenbessen, wildgarnituur ( Tijdens wildseizoen Okt, Nov, Dec, Jan)

Dessert

Karamel, ijs van koffie, advocaat, schuim van Amaretto
Koffie

Menu de luxe '2020 - € 55

Menu All In: Aangepaste wijnen en water inbegrepen € 70
Uitsluitend per tafel te bestellen.

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Voorgerecht

Ganzenleverpastei, gerookte eendenborst, peperkoek
Of
Huis gerookte zalm, huisgerookte mayonaise, crumble van peterselie

Zakkertje

Sorbet van bergamot

Hoofdgerecht

Duifje uit Steenvoorde, geconcentreerde jus, jonge groentjes
of
Gebakken pladijsfilet, korst van groene kruiden, emulsie van truffel, risotto

Dessert

Karamel, ijs van koffie, advocaat, schuim van Amaretto
Info

Opgelet!

-2debediening van hoofdschotel is mogelijk in de menu’s B en C  mits bij betaling van €2pp, in menu A is 2debediening echter niet mogelijk.

– In deze menu’s zijn inbegrepen; aperitief, witte wijn, rode wijn, water of frisdrank,

 sterke bieren of andere dranken zijn niet inbegrepen.

– Deze menu’s zijn te nemen per tafel .

– Aan deze menu’s kan niets weggelaten worden, bijvoegen is wel mogelijk mits bijbetaling( Soep of  Sorbet =€5)

-Annulaties op de dag zelf worden steeds in rekening gebracht -Allergieën, vegetariërs(=eet geen vis en vlees ), véganisten(eet niets van dierlijke oorsprong) moeten steeds op voorhand worden doorgegeven.

aan de kaart

Voorgerechten

Huisgemaakte ravioli van eekhoorntjesbrood,

huis gerookte ganzenlever
€ 17,00

Onze Huis gerookte zalm, gerookte mayonaise,

crumble van peterselie, krokant
€ 17,00

Parma ham, sorbet van meloen,

crème van zongedroogde tomaatjes
€ 15,00

Huisgemaakte garnaalkroketjes

façon l’ecailler du palais royal
€ 15,00

Végétarische Suggestie

Kleurrijke en smaakvolle

végétarische creatie van de chef
€ 13,00

Huisgemaakte ravioli met Parijse paddestoelen,

jus van eekhoorntjesbrood
€ 14,00
Wenst u frietjes bij het voorgerecht + € 3,00
Voorgerechten in hoofdschotelportie (frietjes inclus.) + € 7,00
Gelieve te melden aan het zaalpersoneel als er allergenen zijn
Try to stay positive , things will get better

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, de klassieker,

frietjes en slaatje
€ 35,00

Dorade royal, crème van zwarte look,

jus van kreeft en zachte kerrie
€ 26,00

Gelakte filet van parelhoen, ravioli met eekhoorntjesbrood,

dragonsausje
€ 22,00

Gegrilde côte à l’os,

authentieke bearnaisesaus (voor 2pers. Prijs per pers)
€ 26,00 (pp)

Végétarische Suggestie

Huisgemaakte kroket van seizoensgroenten, quinoa,

kleurrijke seizoensgroentjes
€ 22,00

Huisgemaakte ravioli van Parijse paddestoelen

met jus eekhoorntjesbrood
€ 20,00
Wij serveren altijd verse frietjes. M.a.w. wij schillen en snijden onze aardappelen zelf, en bakken ze af in plantaardige vloeibare olie. De meeste van onze hoofdschotels worden dan ook opgediend met deze typisch Belgische delicatesse .

Kindermenu

Menu ‘Basile’

Menu ‘Basile’

Kinderaperitief
***
Tomatensoep met balletjes
***
Wit van kip met appelmoes en frietjes
***
Dessert
***
Klein geschenkje
***
Alle drankjes inbegrepen
€ 20 all in
Menu ‘Achille’

Menu ‘Achille’

Kinderaperitief
***
Tomatensoep met balletjes
***
Kaaskroketje
****
Wit van kip met appelmoes en frietjes
***
Dessert
***
Klein geschenkje
***
Alle drankjes inbegrepen
€ 25 all in

Kom en geniet

 
 
Reserveer via info@molenhof.be