MENU HEUVELFLANK 2019

Chef selectie

Menu aperitief, wijnen en waters inbegrepen € 85

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu

Glaasje Blanc de Blancs , 3 Amuses van de chef

Voorgerecht

Terrine van ganzenlever , gerookte paling , bereidingen van rode biet , gelee van kriekbier

Tussengerecht

Zeeduivel , krokante risotto, crème van chorizo, venkel

Zakkertje

Sorbet van Gin Tonic

Hoofdgerecht

Gebakken duifje (filet) uit Steenvoorde, kroketje van de bil, geconcentreerde jus(minikroketjes)

Dessert

Chocoladetaartje , parfait van hazelnoot en crème brûlée gel van mango
Koffie

 MENU ceder & baneberg 2019

€ 75 All in

Menu ceder

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Aperitief

Glaasje Blanc de Blancs, Amuses van de chef

Koud voorgerecht

Noordzeekrab , Grijze garnalen , gerookte mayonaise , crème van avocado

Warm voorgerecht

Op vel gebakken zeebaars , saffraan room , ratatouille , venkel

Hoofdgerecht

Kalfslende op lage temperatuur gegaard , mousseline van gerookte aardappel, Butter nut crème Jus van salie

Nagerecht

Chocoladetaartje , parfait van hazelnoot en crème brûlée, gel van mango
Koffie
€ 60 All in

Menu baneberg

Menu enkel te verkrijgen na reservatie en door geven van het menu aperitief, wijnen en water inbegrepen. Uitsluitend per tafel te bestellen.

Aperitief

Glaasje Blanc de Blancs , 3 Amuses van de chef

Warm voorgerecht

Op vel gebakken zeebaars , saffraan room , ratatouille , venkel

Sorbet

van Gin Tonic

Hoofdgerecht

Gelakte filet van parelhoen, gerookte ganzenleverkrullen, ravioli met eekhoorntjesbrood, (minikroketjes )

Nagerecht

Chocoladetaartje , parfait van hazelnoot en crème brûlée, gel van mango
Koffie

 MENU DE LUXE 19

Menu

Menu de luxe '19 - € 55

Menu All In: Aangepaste wijnen en water inbegrepen € 70

Ganzenleverpastei, gerookte eendenborst,
peperkoek

Of

Huis gerookte zalm, huisgerookte mayonaise, crumble van peterselie

***

Sorbet Citroen, limoncello

***

Duifje uit Steenvoorde, geconcentreerde jus, jonge groentjes

of

Gebakken pladijsfilet, korst van groene kruiden, emulsie van truffel, risotto

***

Passievrucht, biscuit van amandelen, framboos en witte chocolade

 

Menu te nemen per tafel

aan de kaart

Hartverwarmende soepen

Romig soepje van de dag

€ 5,00
met verse tuingroenten

Garnalensoepje

€ 8,00
op smaak gebracht met saffraan en cognac

Koude voorgerechten

Onze Huis gerookte zalm,

€ 14,00
gerookte mayonaise, crumble van peterselie, krokant

Onze Huis gerookte zalm ‘Klassiek’

€ 12,00
met toastje

Duo van ganzenleverpastei

€ 20,00
en eendenborst

Gerookte paling

€ 17,00
crème van rode biet, grijze garnaaltjes

Warme voorgerechten

Sint-jakobsnootjes,

€ 25,00
crème van truffelaardappelen, gebakken beukenzwam

Huisgemaakte garnaalkroketjes

€ 15,00
recept volgens Chef Atillo Basso, Gefrituurde peterselie, Klein slaatje

Végétarische Suggestie

€ 12,00
Kleurrijke en smaakvolle creatie van de chef
Wenst u frietjes bij het voorgerecht + € 3,00
Voorgerechten in hoofdschotelportie (frietjes inclus.) + € 7,00

Zaligheden van de hoeve

Duifje uit Steenvoorde,

€ 28,00
geconcentreerde jus, Jonge groentjes

Parelhoenfilet

€ 19,00
opgevuld met basilicum en zongedroogde tomaatjes

Ossenhaas Rossini,

€ 32,00
ganzenleverpastei, sausje van oude Porto

Geroosterde ossenhaas,

€ 27,00
bearnaise saus , warme groenten variatie
Selectie van de chef

Gegrilde côte à l’os

€ 25,00 (pp)
bearnaisesaus van de chef, Warme groentevariatie

Végétarische suggestie:

€ 16,00
Huisgemaakte kroket, quinoa, kleurrijke seizoensgroentjes

Zaligheden uit de zee

Gebakken pladijs filet,

€ 24,00
korst van groene kruiden , risotto van akkerzwam, jus van eekhoorntjesbrood , emulsie van truffel

Stoofpotje met festijn van de vismijn

€ 21,00
Champagnesaus

Licht gerookte gebakken zalm,

€ 26,00
Créme van tandoori en broccoli

Kinderen welkom in Landhuis Molenhof

In afwachting van de gerechtjes, kunnen de kinderen zich amuseren in de speciaal voor hen ingerichte multimedia corner.
Wij serveren altijd verse frietjes. M.a.w. wij schillen en snijden onze aardappelen zelf, en bakken ze af in plantaardige vloeibare olie. De meeste van onze hoofdschotels worden dan ook opgediend met deze typisch Belgische delicatesse .

Kom en geniet

 
We zijn open  op donderdag, vrijdag, zaterdag en Zondag.
 
Bel onze reservatielijn  op 057 44 44 77 of contacteer ons door middel 
van de reservatie aanvraag.
Wij zullen uw vraag beantwoorden.